De toekomst van L&D (en VOV)

50 jaar VOV
Header Www Vov

Van een klein clubje naar een vzw-statuut

Ooit is VOV begonnen als klein clubje, nu is ze uitgegroeid tot hét lerend netwerk voor L&D in Vlaanderen: VOV streeft ernaar L&D op de agenda te zetten bij iedereen die in een professioneel kader invloed heeft op het L&D-proces. Al vijftig jaar zet VOV zich als netwerkvereniging in om deze mensen samen te brengen. Dit doen we omdat VOV ervan overtuigd is dat leren en ontwikkelen een positief effect heeft op individuen, teams en organisaties. Concreet richt VOV zich hierbij op praktijk, onderzoek en beleid. In zowel onze content als onze activiteiten focussen we telkens op deze drie thema’s.

 

Terug naar locatie

Na ruim een jaar waarin we – op onze seizoenswandelingen na – elkaar van achter de computer gezien hebben, is het tijd om terug te keren naar fysieke bijeenkomsten. Waar we in de zomer nog vooral de nadruk leggen op online evenementen, maken we in het najaar de overstap terug naar evenementen op locatie: zo trappen we op 9 september het nieuwe seizoen af met onze eerste fysieke post-Corona Pitstop over leiderschap bij de Heerlijckyt.

Bij VOV zijn we ondertussen ook begonnen met onze plannen voor 2022 zodat je binnenkort al op de hoogte bent van de nieuwe activiteiten. We kunnen je alvast meegeven dat onze activiteiten een mooie mix vormen van online activiteiten zoals Bij VOV aan de tap, en evenementen op locatie. Op die manier zit er voor iedereen iets tussen.

Om meer te kunnen inspelen op jullie behoeften, noden en wensen, nodigen we je graag uit dit formulier in te vullen. Alvast bedankt!

 

The Future of L&D

We verwelkomen je in april 2022 graag op onze twintigste VOV-Beurs, het enige VOV-evenement waarbij vraag en aanbod effectief samenkomt. Zoals gezegd kijken we in ons gouden jubileumjaar niet alleen achteruit, maar ook vooruit. En dat doen we door de VOV-Beurs onder te dompelen in het thema ‘The Future of L&D’.

Een thema dat inspeelt op alle vragen rondom huidige en toekomstige L&D-uitdagingen: als standhouder krijg je de kans om bezoekers vanuit jouw product, kennis en expertise te laten zien hoe jij hen hierbij kan ondersteunen, als bezoeker krijg je een overzicht van wat er allemaal op de markt is en welke organisatie het beste aansluit bij jouw huidige en toekomstige uitdagingen.

Sluit je aan als standhouder? Dat kan via hier.

Wil je de beurs bezoeken? Dan vragen we je nog even geduld te hebben: tickets zijn vanaf januari te koop.