Hoe technologie hr een concurrentievoordeel oplevert

HR Artikels
Tech

De verwachtingen van hr-afdelingen ten aanzien van deze applicaties zijn aanzienlijk veranderd. Drie belangrijke ontwikkelingen hebben de wijze waarop hr-afdelingen deze nieuwe technologieën kiezen en toepassen grondig gewijzigd:

  • De hr-afdeling, en niet de IT- of de inkoopafdeling, is voortaan de sturende kracht bij het selecteren van de beste tools voor hun taken. Leveranciers spelen in op deze tendens door met verschillende modules te werken en verschillende aanbiedingen te bundelen, zodat kleine en grote bedrijven hun investeringen kunnen toespitsen op de juiste tools voor de taak.
  • Hr-afdelingen hechten nog steeds belang aan de mate van automatisering en de gebruiksvriendelijkheid van een tool, maar zijn in de eerste plaats op zoek naar tools die een unieke en geïntegreerde gebruikerservaring bieden. Moderne UI’s, integratie binnen het bestaande ecosysteem van applicaties en cloud software, mobiele toegang, … Medewerkers en bedrijfsleiders stellen dezelfde eisen aan bedrijfstools als ze gewend zijn van de talrijke apps en diensten die...

Zin om verder te lezen?

Om dit artikel verder te lezen moet je lid zijn van het VOV netwerk.
Ben je reeds lid? Log dan nu in om verder te lezen.

Word nu lid Inloggen