Koop je tickets voor de VOV-Beurs 2022!

VOV-Beurs 2022
Kopie Van Header Www Vov 1

Niemand minder dan factchecker en ‘myth-buster’ van alles wat met leren en onderwijs te maken heeft, Pedro De Bruyckere, geeft op 28 april tussen 9u en 10u immers het officiële startschot met zijn exclusieve openingskeynote ‘Vooruitkijken? Weet je wel wat er nu gebeurt?’. In deze intrigerende keynote schetst hij belangrijke tendensen die je op weg kunnen zetten in de toekomst van L&D. Want vooruitkijken kan je best als je weet wat er vandaag allemaal gaande is.

Bovendien worden de vier VOV-Beursdagen gevuld met maar liefst 12 online workshops, 20 live workshops, 40 live presentaties, een mini-boekenbeurs én de Experience Ville. Op deze open ruimte midden op de beursvloer kan je proeven van speelse teambuildings en opleidingen, VR-systemen, een biometrische data-analyse van je stresslevels én een heerlijke massage om je rugspierpijn te verlichten. 

Deze inspirerende en leerrijke dag gezellig afsluiten doe je tijdens de netwerpreceptie, een moment om het glas te heffen op 50 jaar VOV. Bovendien zal ook Aagje Vanwalleghem op de receptie een inspirerend woordje doen!

De VOV-Beurs, dat is waardevolle ontmoetingen, netwerking en bijzondere inzichten in een informele sfeer.

Mis het niet! Koop je tickets hier.

Lees ook ...