Pitstop verslag: The strange case of Dr. Agile & Mr. Learning Culture – Stellar Labs – Jaan Couvreur

L&D Praktijk
Website Banner Jaan

Auteur: Johan Buts

Stellar Labs (Learnings) richt zich op het bieden van op maat gemaakte leer- en ontwikkelingsoplossingen voor organisaties in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening en de technologie-industrie. Het bedrijf heeft ook een team van ervaren trainers, consultants en coaches die zijn opgeleid om te werken met organisaties van verschillende groottes en met verschillende trainingsbehoeften.

Stellar Labs biedt een breed scala aan diensten, waaronder training, coaching, mentoring en advies. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en methodologieën, zoals gamification en microlearning, om effectieve leerervaringen te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van individuen en organisaties. Het bedrijf werd mede-opgericht door Stella Collins.

12 à 15% is het lage percentage van de mensen die het geleerde omzetten in vaardigheden op het werk, stelt Jaan Couvreur. Het vraagt dat je mensen de stimulansen, steun en oefening geeft die ze nodig...

Zin om verder te lezen?

Om dit artikel verder te lezen moet je lid zijn van het VOV netwerk.
Ben je reeds lid? Log dan nu in om verder te lezen.

Word nu lid Inloggen

Lees ook ...