VOV bestaat 50 jaar!

50 jaar VOV
Vovmemory Prullenbos Def

"Dankzij de boost die deze dag met zich meebracht, was die eerste lockdown toch net iets minder zuur, want er was dan ook weer ruimte om alles wat ik had meegenomen te overdenken en te vertalen naar de praktijk. Ik hoop dit jaar weer vaker aanwezig te kunnen zijn, hopelijk weer face to face, om al die inspirerende professionals terug te treffen.”

Met deze herinnering wint Katrien Driesen, L&D Teamlead bij Farm Frites het gratis VOV-lidmaatschap voor 2021 dat we weggeven in het kader van het 50-jarig bestaan van VOV dit jaar. Proficiat, Katrien!

Katrien is ook de eerste persoon die we interviewen in het kader van onze '50 x één-op-één' reeks, waarin we vijf vragen voorleggen aan een L&D-er (in de ruimste zin van het woord) die vanuit praktijk, onderzoek en beleid de wereld van L&D vandaag en in de toekomst waarmaakt. Lees hier wat Katriens visie op de L&D-wereld van vandaag is én wat zij zelf graag zou bijleren dit jaar.

Wat heeft VOV dit jaar nog in petto rond het 50-jarig bestaan? Uiteraard duiken we de geschiedenis in, mag je nog ledenacties verwachten en geven we vol gas voor een leerrijk programma mét enkele verrassingen! Houd onze kanalen in het oog. Je vindt VOV op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Tot snel!

Wil jij ook een VOV memory delen? Stuur een berichtje naar info@vov.be en we nemen contact op

Lees ook ...