VOV-Beurs 2022: dit valt er te beleven op de Experience Ville

VOV-Beurs 2022
Kopie Van Header Www Vov 1

Swiep neemt je bijvoorbeeld mee in de wereld van speelse teambuildings en opleidingen, verdiep je je bij Built For Endurance via biometrische data-analyse in je energielevel en stresstolerantie, kan je bij OneBonsai allerlei VR-systemen uitproberen en verlicht Health Mate Shop je rugspierpijn.

Tickets boeken? Dat kan nog tot en met 24 april hier!

Dit valt er dit jaar te beleven:

OneBonsaiVR bedrijf OneBonsai geeft je een voorsmaakje van hoe je als organisatie je medewerkers kan opleiden en trainen met Virtual Reality. Op Experience Ville zal je dan ook enkele trainingsmodules live mogen uitproberen!
SwiepWil je een Swiepende ervaring? Kom dan langs op de Swiepstand op Experience Ville en ontdek de kracht van improvisatie en speelse spontaniteit. Geniet van geïmproviseerde scènes (het thema kies jij!) of beleef met één van de Swiepers hoe spel een plezante én interessante insteek voor een teambuilding kan zijn.
Ben je benieuwd wat een opleiding ‘creatief en probleemoplossend denken’ of ‘werkgeluk en welzijn op het werk’ voor jouw organisatie kan betekenen? Swiep eens langs en we beantwoorden met plezier jouw vragen! Improvisatietheater om 9u30, 10u30, 11u30, 13u30, 14u30, 15u30, 16u30.
Built For EnduranceVeel leiders worstelen om hun performance (energie) optimaal te houden. De druk en onzekerheid is nog nooit zo hoog geweest waardoor er erg veel flexibiliteit wordt gevraagd op en naast het werk. Stress op zich is niet verkeerd zolang het niet chronisch aanhoudt. Sterker nog, bij Built For Endurance gebruiken we acute stressprikkels om leiders net sterker te maken. Bovendien brengen we via nauwkeurige biometrische metingen je energielevel en stresstolerantie in kaart. Zodoende zijn we in staat om trajecten te brengen naar bedrijven waarbij we op maat van elke leider persoonlijke inzichten kunnen geven. Duurzame vooruitgang die bovendien meet- en zichtbaar is. Ervaar zelf de ‘Sterker door stress’ aanpak tijdens onze sessies om 9u30, 10u30, 11u30, 13u30, 14u30, 15u30 en 16u30. Plaatsen zijn beperkt. Inschrijven via builtforendurance.be/vov
Health Mate ShopTalrijke arbeidsactiviteiten zorgen vaak voor extra belasting van onze rugspieren, omdat de werkplek niet ergonomisch is. Hierdoor wordt een ernstige vorm van rugspiervermoeidheid opgebouwd. Die inspannende rugarbeid, vaak voortdurend in eenzelfde houding, veroorzaakt verzuring in de rugspieren. De diep inwerkende massage en infraroodverwarming van de Health Mate massagezetel zullen  de rugspieren op een weldadige en heel efficiënte manier van pijn verlichten. De massage resulteert in een opwarming van de spieren, waardoor de afgifte van endorfines wordt aangewakkerd. Door endorfine worden pijn en stress onderdrukt en voel je je heel ontspannen. Check alvast onze website: www.healthmateshop.be 


Lees ook ...