VOV-Beurs 2022: zo vind jij dé L&D-professional die je zoekt!

VOV-Beurs 2022
Kopie Van Header Www Vov 1

Zodat je niet verloren loopt in de Nekkerhal in Mechelen, voorziet VOV dit jaar rondleidingen en uitgestippelde routes op de beursvloer! 

Learning Lanes

Ontdek de beursvloer aan de hand van onze rondleidingen, ofwel de Learning Lanes. Deze kan je zonder begeleiding doorlopend volgen op 28 april. Aan de hand van de naambordjes van de standhouders én het grondplan van de beurshal in je beurscatalogus, kan je je oriënteren. Deze krijg je bij aankomst in Mechelen.

De Learning Lanes lopen langs alle standhouders, die we onderverdeelden in 7 categorieën:

  • Teambuilding, wellbeing & inclusion
  • Tools & software
  • Skills & competences
  • Change & sustainability
  • Learning culture, lifelong learning & career
  • Writers Ville
  • Experience Ville

Discovery Walk & Talk

Tijdens de Discovery Walk & Talk word je door een VOV-teamlid rondgeleid op de beursvloer. Deze rondleidingen lopen langs verschillende standhouders: newbies, loyals, nationals en internationals.

Alle standhouders stellen zichzelf even kort voor tijdens de Discovery Walk & Talk, zodat jij meteen weet op welke vraag deze L&D-professionals een antwoord bieden. Bovendien leer je tijdens de rondleiding andere beursbezoekers kennen die met dezelfde vragen zitten als jij. Meteen een fijn moment om even te netwerken dus!

Je hoeft je hiervoor niet op voorhand te registreren. De rondleidingen starten om 10u30, 11u30, 14u en 15u aan het VOV-Launch Pad: hét centrale verzamelpunt op de VOV-Beurs.

Kom naar het VOV-Launch Pad en volg onderstaande rondleidingen:

TIJDSTIPDISCOVERY WALK & TALKDISCOVERY WALK & TALK
10u30InternationalsNationals
11u30LoyalsNewbies
14uInternationalsNationals
15uLoyalsNewbies

Conversation Starter

Heb je een specifieke vraag of wil je graag persoonlijk advies? Dan kan je gebruikmaken van Conversation Starter om 1-op-1 meetings in te plannen op de VOV-Beurs. Maak je netwerkprofiel aan en plan meetings in met standhouders op verschillende tijdstippen. Conversation Starter zorgt voor een gemakkelijk terug te vinden meeting point.

Gebruikmaken van deze handige tool? Na aankoop van je ticket krijg je een mailtje om je te registreren op Conversation Starter. Of kijk in je beurscatalogus op pagina 15!

Lees ook ...