Bij VOV aan de tap

VOV-Activiteiten
18 08
Woensdag 20 Mei 10U 10U30 Www Vov Be Aan De Tap Aug

Online heeft ook voordelen: we kunnen doen alsof we een tap hebben op kantoor! Of een sjieke cocktailbar waar al onze leden zich rond kunnen verzamelen.

We doen dit rond een inhoudelijke vraag. Deze keer is dat: wat kan ons helpen om van (verplicht) telewerk een positieve ervaring te maken? 

Vroeger, toen het juist corona was, was de telewerkverplichting a breath of fresh air. Toen de kinderen ook thuis bleven, werd het al wat minder interessant, dat moet gezegd. Maar heel positief was dat er in veel bedrijven eindelijk gekeken werd hoe telewerk een structurele plek te geven. Dat we onze collega's toch misten - en misschien wat uitgekeken raakten op ons kot - bleek door de sterke daling in thuiswerken met de verdere versoepeling van de coronamaatregelen.

En nu, een tweede golf. De nieuwe thuiswerkverplichting in de provincie Antwerpen wordt met weinig enthousiasme onthaald. Zitten we wéér thuis. Wat is jullie ervaring? Stel dat het nog even duurt: wat zou jullie dan helpen om van telewerk een positieve ervaring te maken? Is technologie hierin vriend of vijand? We bespreken het bij VOV aan de tap!

Dit is een expliciet laagdrempelige ontmoeting. Wees zo onvoorbereid of afgeleid als je wilt. Gebruik de chat voor ongein zoveel als je wilt. Heel graag tot dan!

Zelf een vraag die je graag eens in de groep zou willen gooien? Laat het ons weten via info@vov.be !

Praktische info

Locatie Online
Adres Online

Type Enkel voor leden
Extra informatie

De link naar de online cocktailbar wordt de dag zelf doorgestuurd.

Coördinatoren

Deze 2 enthousiastelingen schreven zich al in.