Analytical Development Coaching

Partneractiviteiten
30 01
Anal 530

Daarbij mikt de coaching op deze drie terreinen:

  1. Persoonlijke Groei. Zelfkennis is daarbij een belangrijke hoeksteen. Thema’s voor deze avond zijn bv. coaching versus therapie,  de  grenzen van coaching, de deontologie; de relatie met talent ontwikkeling, de plaats ervan in het gehele HR-gebeuren, ondersteuning in geval van stress en burn-out.
  2. Leiderschap optimaal laten ontplooien. Thema’s zijn o.a.de rol van HR om  het leiderschapstalent te laten groeien zowel op mentaal als business vlak en de samenwerking zelf met de “business”.
  3. Ondersteuning bij organisatieveranderingenChange’ vraagt een specifieke aanpak bij coaching. De lijn directief-participatief is hier fragieler. Een professionele HR-coach kan de aangepaste ondersteuning bieden, ook onder stressvolle omstandigheden, zoals bij veranderingstrajecten. Talenten behouden is daarbij een belangrijk subdoel.

Je gaat naar huis met enkele handvatten voor professionele coaching, geoefend met cases en rollenspelen. De avond is dus interactief en ook gericht op actief praktisch leren. Tevens wordt discussie m.b.t.  de plaatsbepaling van coaching in het gehele kader van HR niet vergeten. Als je begaan bent met je eigen rol als HR-coach - die we allemaal dikwijls moeten zijn - is dit een gelegenheid tot reflectie, afstemming, leren van mekaar, …

Bob Thomas zal ons daarbij begeleiden. Hij is experimenteel en klinisch psycholoog en sedert 1977 actief als trainer-coach. Bob heeft gewerkt als directeur opleiding en talent ontwikkeling,  begeleidde ondertussen honderden ‘coachees’ en ondersteunt personen met stress, burnout, fibromyalgie, CVS, depressie.

Aansluitend toast VOCAP op een beloftevol, energiek en succesrijk 2018 met een hapje en een drankje.

Programma

dinsdag 30 januari 2018

19:00 - 20:00 Ontvangst en netwerkmoment vanaf 19u - Aanvang om 19u30. Nieuwjaarsdrink vanaf 21u30.

Praktische info

Locatie Park Inn by Radisson Leuven (https://www.parkinn.nl/hotel-leuven)
Adres Martelarenlaan 36
3010 Leuven
Belgium
Kostprijs € 80 euro voor VOV-leden
€ 120 euro voor niet leden

Gratis voor VOCAP-leden en studenten (studenten die een broodje wensen, betalen vooraf € 2,50)

€ 120,00 voor niet-leden                                                             

€ 80,00 voor leden BFP, PMC, VOV

Type Open voor iedereen