VOLZET Book&Breakfast: 'Adaptieve Intelligentie' door Rudi Francken en Tim Vermeire

VOV-Activiteiten
21 01
Aq Blue2

"Achter ons mooie drukke leventje schuilt vaak een persoonlijke leegte. Op die manier ondermijnen we ons menselijk potentieel en ons vermogen om plezier te ervaren en succes te boeken."

"Onze maatschappij versnelt en we kunnen moeilijk volgen. We worden geconfronteerd met een overvloed aan prikkels, een verregaande digitalisering en almaar krachtigere veranderingen, zowel op ons werk als in onze ruimere samenleving. Deze intense werk- en levensmodus vraagt meer en meer energie en heeft negatieve effecten op ons lichaam, ons brein en onze levenskwaliteit. We ondermijnen ons energiepeil en vermogen om plezier te ervaren en successen te boeken."

"Maar dat hoeft zo niet te zijn. Dit boek beantwoordt een cruciale en zeer relevante vraag: Hoe kan jij lichter leven en slimmer werken in dit nieuwe normaal? Het antwoord is dankzij AQ, of Adaptieve Intelligentie: het vermogen je verstandig aan te passen aan veranderende omstandigheden en uitdagingen. AQ is dé kerncompetentie van de 21ste eeuw en helpt je om krachtdadig in het leven te staan, stabiel en tegelijk flexibel. Een manier om veerkrachtig én met meer voldoening te leven, op en naast het werk."

"Aan de hand van verhelderende toelichting en concrete technieken om zelf aan de slag te gaan helpt AQ, lichter leven en slimmer werken je om te evolueren van vermoeidheid naar energie, van overvloed naar de essentie, van afleiding naar leiding, van disbalans naar balans en van een vaste naar een groei mindset. Kortom, het toont jou de weg naar meer levenskwaliteit." 

In dit boek Adaptieve intelligentie - lichter leven en slimmer werken en in de voorstelling die ze hiervan geven voor VOV, nodigen Francken en Vermeire je uit de vijf principes van AQ te ontdekken:

  • energie
  • essentialisme
  • focus
  • balans
  • groeimindset

Rudi Francken heeft als leidinggevende gewerkt bij bedrijven zoals Nike, Regus en Randstad. In 2001 startte hij zijn eigen organisatie en werkte hij vooral rond thema’s als leiderschap, verandering en organisatieontwikkeling. Hij heeft een passie voor de werking van ons menselijk brein en schoolde zich de laatste jaren bij in thema’s zoals temperamenten, hartcoherentie, burnout, veerkracht en duurzame inzetbaarheid.

Tim Vermeire richtte in 2005 Still Movin’ op, rond de ontwikkeling van menselijke potentieel en welzijn binnen organisaties. In 2012 nam Attentia Still Movin’ over en ging Tim bij Attentia aan de slag als o.a. Business Unit Manager, Lead Consultant, Producten Business Developer. Vandaag werkt Tim rond AQ, gedeeld leiderschap, welzijn en cultuurvraagstukken binnen organisaties.

Na deze Book&Breakfast volgt de VOV-Pitstop 'Hoe leren met corona?'

Partners

Praktische info

Locatie Online
Adres Online

Kostprijs

Gratis voor leden, 30 eur excl. BTW voor niet-leden inclusief boek.

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Van 8u30 tot 9u30.

Dit event vindt online plaats via Zoom. Na inschrijving ontvang je in de week van de Book&Breakfast de link naar het online platform. Als je je postadres doorgeeft via info@vov.be (met als onderwerp 'boek'), krijg je na de sessie het boek in de bus!

Maximum aantal deelnemers: 25. Wie eerst komt, eerst maalt.

Coördinatoren