Book & Breakfast: Onbeperkt verlof voor iedereen - Tom Herrijgers

VOV-Activiteiten VOV-Book&Breakfast
03 06
Header Www Vov 6

In Onbeperkt verlof voor iedereen stap je het leven van Tom Herrijgers binnen, zelfstandig rebel die niet wil doen ‘wat altijd al zo gedaan werd’. Waarom? Eenvoudig: omdat vasthouden aan geijkte paden vaak vrijheid, verandering en voldoening simpelweg in de weg staat.

Hij stapte daarom resoluut af van de manier van bedrijfsvoering die we allemaal kennen en ging op zoek naar nieuwe manieren van organiseren op de werkvloer. Het eindresultaat dat hij voor ogen had? Een open en relaxte werkcultuur waarin iedereen comfortabel kan openbloeien, zowel op professioneel als op persoonlijk gebied.

In dit boek wordt de evolutie van marketingbedrijf Marbles tot een volledig zelfsturend bedrijf volledig uit de doeken gedaan. Door te putten uit de realiteit en eigen ervaring toont Herrijgers via zijn verhaal aan dat mensgedreven organiseren werkt – en dat geluk enkel gecreëerd kan worden als je je mensen centraal zet.

Onbeperkt verlof voor iedereen drukt ondernemers met de neus op de feiten en toont met harde bewijzen aan dat er, naast die stoffige hiërarchie, ook heel wat andere manieren van organiseren bestaan. Het inspireert mensen, organisaties en bedrijven om het anders te doen.

Partners

Programma

donderdag 3 juni 2021

08:30 - 09:40 Book & Breakfast: Tom Herrijgers

Praktische info

Locatie Online
Adres
Kostprijs

30 euro excl. BTW voor niet-leden.

Gratis voor VOV-leden.

Type Open voor iedereen

Coördinatoren