Derde Symposium Rond Duurzaam Mensbeleid Op 9 November

Partneractiviteiten
09 11
Duurzaam Mensbeleid

Deze derde editie valt samen met het afsluiten van de Securex-leerstoel (“Working in the 21st Century: Creating Business Results Through a Personalized  Organisation”) aan Ugent. In de voorbije 4 jaar verzamelde HR research Securex, in samenwerking met de vakgroep Arbeids-en Organisatiepsychologie onder leiding van prof. Frederik Anseel, kennis en ervaringen met betrekking tot de impact van het individualiseren van werk op een aantal HR- en bedrijfsresultaten.

De resultaten van dit onderzoek worden gebundeld in een nieuw boek dat op het Symposium in primeur zal worden voorgesteld. In het boek komen bedrijfscases aan bod van Zorgbedrijf Antwerpen, Wit-gele Kruis Oost-Vlaanderen en Johnson & Johnson Belgium.

Meer te weten komen over het programma en inschrijven kan je hier.

Praktische info

Locatie Ghelamco Arena (http://www.arenaevents.be/)
Adres Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
Belgium
Kostprijs

245 euro

De annulatie van uw inschrijving is uitsluitend schriftelijk of via e-mail mogelijk tot 5 dagen vóór het begin van het seminarie, zonder bijkomende kost; minder dan 5 dagen vóór de sessie blijft het deelneemrecht integraal verschuldigd.

U kan zich wel steeds laten vertegenwoordigen. De organisatoren behouden zich het recht voor de vorming te annuleren en zullen u hiervan via e-mail verwittigen.

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Ontvangst vanaf 13:00 – einde rond 17:00, gevolgd door een receptie.