Employee Communication Day

Partneractiviteiten
30 04
Employee Communication Day

Voor hun gezamenlijke 70ste verjaardag slaan partnerorganisatie vonk en ABCi als vakverenigingen voor interne communicatie de handen in elkaar. Ze organiseren samen Employee Communication Day, een grootse inspiratiedag voor professionals in communicatie en hr.

Het centrale thema is employee journey. Al jaren richten marketeers en communicatiespecialisten hun pijlen op de customer journey. Toch is je communicatiestrategie pas écht compleet met de employee journey erbij. Want een sterk merk groeit van binnenuit, met medewerkers die elke dag vanuit een passie en bevlogenheid bijdragen aan het succes van je organisatie. 

Wat zijn de factoren die de employee journey vormgeven? Wat zorgt ervoor dat jouw medewerkers geëngageerd en gealigneerd zijn? En hoe kunnen hr en interne communicatie elkaars rol daarin versterken?

Nationale en internationale sprekers richten hun pijlen op 3 cruciale ingrediënten voor een succesvolle employee communication: inspirerend leiderschap, de rol van een positieve bedrijfscultuur en een gezonde organisatie waar werkgeluk centraal staat. Binnenkort maken we daarvoor de eerste namen bekend.

Praktische info

Adres
Type Open voor iedereen
Extra informatie

Bekijk alle praktische informatie op de website van vonk