Get an Exclusive Taste of ATD Denver @home

VOV-Activiteiten VOV-Happenings
09 04
Atddenver Online

ATD is de grootste conferentie op vlak van talentontwikkeling ter wereld. Een delegatie van zo’n dertig Lowlands leden stond te popelen om van 17 tot 20 mei in Denver bij te leren, zich te laten inspireren en verbinding te leggen met internationale collega’s. De conferentie werd tot op heden nog niet geannuleerd, alleen met de strenge maatregelen tegen Corona (en de besognes waar L&D-professionals ondertussen mee moeten dealen) lijkt de reis naar Denver voor de Lowlands delegatie zo goed als van de baan.

ECHTER: de inhoud van de workshops blijft overeind. En meer dan ooit willen we leren, laten we ons inspireren en zoeken we verbinding. Dus ook al annuleren we de offline pre-meeting in Antwerpen; we bieden jullie alsnog deze razend interessante workshops aan al onze leden aan. Online! 

Doe je mee?

Dit staat er op het programma

Donderdag 9 april

14u-14u30 sessie Laura van den Ouden ‘7 Crucial Factors to Make Transfer Happen’

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat leerprogramma's goed scoren op 'overdracht'? Wat maakt dat leren werkt? Laura van den Ouden leidde een onderzoek naar hoe overdracht plaatsvindt, door honderden trainingsprogramma's te analyseren en werknemers, managers en klanten van internationale organisaties te interviewen. De sleutelvraag hier was: wat heeft medewerkers geholpen om beter te presteren 6 maanden nadat de leerinterventie had plaatsgevonden? Van den Ouden vond een patroon van 7 factoren die cruciaal waren voor goede overdracht. Deze 7 factoren te leren kennen en toe te passen in leerprogramma's, helpt instructional designers, trainers en managers instant om leerprogramma's in de werkomgeving effectiever te maken. 

(Engelstalige slides, Nederlands gesproken). Hieronder een vlog door Sofie Willox om alvast in de stemming te komen!


Donderdag 16 april

14u sessie Ger Driesen ‘Creating Learning and Performance Ecosystems’

Donderdag 7 mei

11u sessie Brain Ladies Katelijn Nijsmans & Stella Collins 'Your Brain, Your Performance and Change' (EN)

De meeste sessies zullen live en interactief zijn. Iedereen die zich hier inschrijft, krijgt een uitnodiging voor de sessies. Je kunt in- en uitpikken wanneer je maar wilt.

Heb je vragen of opmerkingen, aarzel niet en wend je tot info@vov.be

Tot snel!

Programma

donderdag 9 april 2020

14:00 - 14:30 Laura van den Ouden: ‘7 Crucial Factors to Make Transfer Happen’

donderdag 16 april 2020

14:00 - 15:00 Ger Driesen: Creating Learning and Performance Ecosystems

Praktische info

Locatie Thuis
Adres Thuis

Type Open voor iedereen

Coördinatoren