HR Square seminarie. Werkplekleren: hét instrument voor instroom en retentie?

Partneractiviteiten
11 06
Hr Square Cover

Dinsdag 11 juni 2019 - 10.00 - 16.30 - Zaal Kattebroek - Elegemstraat 160, 2600 Dilbeek

Tijdens dit seminarie onderzoeken we samen met u de pistes die u kan volgen.

  • Werkplekleren in brede zin: alle vormen van niet in schooltrajecten vatbaar leren, van beroepscompetenties tot algemene vaardigheden en attitudes.
  • Duaal leren: het combineren van werken en studeren dat sinds enige tijd een mogelijkheid is in het Vlaamse onderwijs. Zijn hier al best practices te vinden? Kunnen we het systeem uitbreiden, buiten het secundair onderwijs? We koppelen zoals altijd de theorie aan de praktijk door een beeld te schetsen van wat de overheid faciliteert, wat de wetenschap ons leert over de ‘return on investment’ van werkplekleren en door in de keuken te kijken bij bedrijven die innovatieve projecten afgerond hebben.

We koppelen zoals altijd de theorie aan de praktijk door een beeld te schetsen van wat de overheid faciliteert, wat de wetenschap ons leert over de impact van werkplekleren en door over het muurtje te kijken bij bedrijven die innovatieve projecten afgerond hebben.

Prof. Eva Kyndt (KU Leuven) schetst de thematiek vanuit een academisch oogpunt: praktijkcases worden gebracht door vertegenwoordigers van VDAB, Audi Brussel, Gunvor Petroleum enNetwerk Levenseinde.


Meer informatie vind je hier.

Praktische info

Adres Elegemstraat 160
Dilbeek
Kostprijs
  • Dit seminarie is bedoeld voor interne HR- of opleidingsverantwoordelijken. De deelnameprijs bedraagt € 250 (+ 21% btw) voor leden van HR Square of VOV, en € 500 (+ 21% btw) voor niet-leden.
  • Indien drie interne HR- en/of opleidingsverantwoordelijken van dezelfde organisatie betalend deelnemen, komt een vierde gratis.
  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor externe adviseurs, onder voorwaarden. Geïnteresseerden nemen contact op met HR Square-netwerkverantwoordelijke Stephanie Beernaert.
  • Annuleren kan niet, vervanging is altijd mogelijk.
Type Open voor iedereen
Extra informatie

Inschrijven kan via HR Square of door een e-mail met volledige contact- en facturatiegegevens (inclusief een eventuele bestelbon of bestelnummer) te sturen naar:

Stephanie Beernaert
stephanie.beernaert@hrsquare.be

U kan Stephanie ook aanspreken voor bijkomende informatie op 0471 69 15 90.