Intrapreneurship stimuleren bij werknemers

Partneractiviteiten
23 10
Intrapreneur

Steeds meer worden macht en verantwoordelijkheid gedelegeerd naar alle lagen van het bedrijf en wordt persoonlijk initiatief bij iedereen aangemoe­digd. Vandaag is iedereen expert in zijn eigen job. Kleine (proces)veranderingen kunnen een grote impact hebben op het grote (kosten)plaatje. Niemand weet beter wat er anders en beter kan in zijn of haar eigen job dan de medewerker zelf. Dus, wie beter dan arbeiders aan de lijn om mee te denken over wat er efficiënter kan in het proces? Wie beter dan verkopers om mee na te denken over nieuwe producten die nog beter tegemoet komen aan de wensen van de klanten? Wie beter dan contactcenter medewerkers om problemen aan de rest van het bedrijf te signaleren?

Onder de noemer ‘intrapreneurship’ worden alle medewerkers én leidinggevenden aangemoedigd om ondernemend te zijn en zo mee te bouwen aan een betere organisatie.

Maar hoe moedig je intrapreneurship net aan als leidinggevende? En wat kan HR doen? In deze lezing werpt dr. Jana Deprez een licht op de literatuur omtrent intrapreneurship en bespreekt ze verschillende concrete tips op basis van Vlaamse kwalitatieve en kwantitatieve data die verzameld werden naar aanleiding van een Europees Sociaal Fonds onderzoek. 

Jana is Postdoctoral Research Fellow aan de KU Leuven.

Gezien zowel onderzoek als aanbevelingen voor toepassing in het werkveld aan bod komen is dit weer een uitgelezen gelegenheid om bij te zijn in deze belangrijke ontwikkeling in ons vakgebied!

Meer weten of inschrijven?

Partners

Praktische info

Locatie Park Inn by Radisson Leuven (https://www.parkinn.com/hotel-leuven?facilitatorId=CSOSEO&csref=org_gmb_pd_en_sn_ho_ZGKPD)
Adres Martelarenlaan 36
3010 Leuven
Belgium
Kostprijs € 80 Euro voor VOV-leden
€ 120 euro voor niet leden
  • Gratis voor VOCAP-leden en studenten (studenten die een broodje wensen, betalen vooraf € 2,50)
  • € 120,00 voor niet-leden                                                             
  • € 80,00 voor leden BFP, PMC, VOV
Type Open voor iedereen
Extra informatie

Ontvangst en netwerkmoment vanaf 19u - Aanvang om 19u30