Learning Technologies 2018 - Sluit je aan bij de Belgische/Nederlandse delegatie!

Internationale conferentie
31 01
Learning Technologies18

Ger Driesen van aNewSpring zal opnieuw de delegatie leiden, samen met Joris Vandersteene van VOV lerend netwerk en Dick Krikke van NVO2.

Je kunt je weer aansluiten bij de delegatie en profiteren van een gereduceerd tarief en minstens zo belangrijk van de inspiratie van vakgenoten.

Conferentie

De tweedaagse conferentie (31 januari en 1 februari) brengt L&D professionals vanuit de hele wereld bij elkaar. Ieder jaar groeit het aantal deelnemers en de populariteit van deze conferentie waardoor ook het aanbod ieder jaar ruimer is.

In vijf tracks verzorgen zo’n 60 sprekers diverse sessies. Naast een flinke vertegenwoordiging van UK sprekers zijn er dit jaar ook weer internationale sprekers: enkele US sprekers maar ook uit Canada en België!

De conferentie is overzichtelijk qua omvang zodat de sprekers makkelijk toegankelijk zijn en altijd open staan voor een persoonlijk gesprek. Voor het programma zie: www.learningtechnologies.co.uk/welcome/programme

Alle delegatieleden die lid zijn van VOV krijgen 20% korting op de officiële conferentieprijs van £  1.295,-- zodat deelname £ 1.036,-- (exclusief VAT/BTW) kost. De conferentie prijs betreft de toegang tot de conferentie (inclusief twee dagen lunch en drankjes aan het einde van de middag).

In tegenstelling tot voorgaande jaren ontvangen conferentiegangers in 2018 GEEN ‘conference gift’. Reis en verblijf zijn niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.

De korting is leuk, onderdeel van een delegatie zijn en samen leren en elkaar inspireren is nog leuker. Dat kan door verschillende activiteiten.

We bespreken nog plannen voor een pre-conference meeting (januari) en post conference meeting (8 maart) en of het praktisch is om dat gezamenlijk te doen of per land lokaal.

Tijdens het congres is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en met andere delegatie leden samen te eten, afspraken te maken wie welke sessie volgt als het moeilijk kiezen is en natuurlijk om uit te wisselen hoe de conferentie thema’s toe te passen zijn in de eigen Belgische/Nederlandse situatie -  uiteraard is niets daarvan verplicht.

De vakbeurs (zie hieronder) is voor conferentie deelnemers ook gratis toegankelijk in hetzelfde gebouw.    

Gratis Vakbeurs en seminars

Lukt het niet om budget vrij te maken voor de conferentie? Dan is er nog een mooi alternatief.

Tegelijkertijd met de conferentie vindt op dezelfde locatie een vakbeurs plaats met (internationale) aanbieders van diverse diensten op het gebied van learning & development . Ook zullen tijdens de beurs  zo’n 150 gratis seminars te volgen zijn. Beursbezoekers zijn ook welkom bij de delegatie.

Wil je meer informatie of je aanmelden als deelnemer?  Neem contact op met:

Ger Driesen

Joris Vandersteene

Praktische info

Adres Hammersmith Road, Kensington
W14 8UX ​ London
Engeland
Kostprijs € 1036 pond voor VOV-leden
€ 1295 pond voor niet leden

Alle delegatieleden die lid zijn van VOV krijgen 20% korting op de officiële conferentieprijs van £  1.295,-- zodat deelname £ 1.036,-- (exclusief VAT/BTW) kost. De conferentie prijs betreft de toegang tot de conferentie (inclusief twee dagen lunch en drankjes aan het einde van de middag). In tegenstelling tot voorgaande jaren ontvangen conferentiegangers in 2018 GEEN ‘conference gift’. Reis en verblijf is niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.

Type Open voor iedereen

Coördinatoren