Liefde voor Leren, HR-congres in Ede

Partneractiviteiten
14 02
Liefde Voor Leren Cover
  • Stefan van der Stigchel opent deze dag met zijn keynote:  “Zo werkt aandacht,” waarin hij laat zien hoe we informatie verwerken maar ook beschrijft welke technieken er zijn waarmee je aandacht kunt sturen. Hij doet als onderzoeker vooral onderzoek naar visuele waarneming en kan vragen beantwoorden die gaan over afleiding en focus.
  • Jacqui Brassey die als adjunct professor onderzoek doet naar Authentiek Zelfvertrouwen, wat hebben we nodig om goed te functioneren in onze werk- en privé omgeving en welke rol speelt zelfvertrouwen daar dan in.
  • Manon Ruijters geeft met haar visie op zinvol werk weer een geheel andere invulling aan het thema aandacht. 

In twee workshoprondes met keuze uit 6 sessies krijgen bezoekers de kans om een facet van het onderwerp 'Aandacht' te verkennen

Je gaat naar huis met een speciaal themanummer van TVOO over aandacht en we hopen je aandacht natuurlijk gedurende de hele dag vast te houden.

Praktische info

Adres
Type Open voor iedereen
Extra informatie

Leden van VOV krijgen 30 euro korting op de entreeprijs van dit congres. Met de korting betaal je 165 euro excl. BTW. Schrijf je hier in en klik het vakje 'Ja, ik kom in aanmerking voor 30 euro korting' aan.

Locatie:

Hotel en Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE GLD
www.reehorst.nl

De Reehorst te Ede is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer met het NS-intercitystation Ede-Wageningen op slechts 250 meter afstand als met de auto die u op de ruime parkeerplaats (700 plaatsen) makkelijk kwijt kunt. De Reehorst ligt maar op 3 minuten afstand van de A12 & de A30 en toch rustig midden in de bossen!

Hotelovernachting
De Reehorst beschikt over een hotel. Ideaal als u uitgeslapen aan het congres wilt beginnen. Alle kamers zijn voorzien van een schrijfdesk, zitje, extra grote bedden, badkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met een 55 cm kleurentelevisie en u heeft gratis toegang tot het internet. Er kan gebruik worden gemaakt van Pay-tv en diverse spelletjes op de televisie. Ook zijn alle kamers voorzien van een ingebouwde radio, telefoon, föhn en koelkast. Bekijk hier de prijzen en reserveer!