Learning Technologies Londen

Partneractiviteiten
12 02
Learntech

Op 12 en 13 februari 2020 vindt in Londen de ‘Learning Technologies’ conferentie en vakbeurs plaats (zie www.learningtechnologies.co.uk ). Voor de achtste keer kun je aansluiten bij de delegatie onder de vlag van Develhub en VOV lerend netwerk. Ger Driesen van aNewSpring zal opnieuw de delegatie leiden, dit keer samen met Margot Delleman namens VOV lerend netwerk en John May namens Develhub. Je kunt je aansluiten bij de delegatie om zo te profiteren van een gereduceerd tarief maar minstens zo belangrijk is de inspiratie van en uitwisseling met vakgenoten uit de lage landen.

Conferentie

De tweedaagse conferentie (12 en 13 februari) brengt L&D professionals vanuit de hele wereld bij elkaar. Ieder jaar groeit het aantal deelnemers en de populariteit van deze conferentie waardoor ook het aanbod ieder jaar ruimer is. In vijf tracks verzorgen zo’n 60 sprekers diverse sessies. Naast een flinke vertegenwoordiging van UK sprekers zijn er dit jaar ook weer internationale sprekers vooral vanuit de USA.  Grote namen in 2020 zijn: Patty Shank, Connie Malamed, Julie Dirksen, Mellisa Miloway en David Kelly. De keynote op dag 1 gaat over personaliseren, big data en AI door Timandra Harkness. De conferentie is overzichtelijk qua omvang zodat de sprekers makkelijk toegankelijk zijn en altijd open staan voor een persoonlijk gesprek. Voor het programma zie https://www.learningtechnologies.co.uk/welcome/conference/conference-programme

Korting

Alle delegatieleden krijgen 20% korting op de officiële conferentieprijs van £ 1.295,-- zodat deelname £ 1.036,-- (exclusief VAT/BTW) kost. De conferentie prijs betreft de toegang tot de conferentie (inclusief twee dagen lunch en drankjes aan het einde van de middag). Reis en verblijf is niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.

De korting is leuk, onderdeel van een delegatie zijn en samen leren en elkaar inspireren is nog leuker. Dat kan door verschillende activiteiten. Op de avond voor de conferentie kun je traditiegetrouw aansluiten om samen te eten bij ‘de Italiaan’. Tijdens het congres is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en met andere delegatie leden, samen te eten, afspraken te maken wie welke sessie volgt als het moeilijk kiezen is en natuurlijk om uit te wisselen hoe de conferentie thema’s toe te passen zijn in de eigen Belgische/Nederlandse situatie - uiteraard is niets daarvan verplicht. De vakbeurs (zie hieronder) is voor conferentie deelnemers ook gratis toegankelijk in hetzelfde gebouw. De locatie is  het Excel conferentiecentrum in oost Londen.

Gratis Vakbeurs

Lukt het niet om budget vrij te maken voor de conferentie? Dan is er nog een mooi alternatief. Tegelijkertijd met de conferentie vindt op dezelfde locatie een vakbeurs plaats met (internationale) aanbieders van diverse diensten op het gebied van learning & development. Ook zullen tijdens de beurs zo’n 150 gratis seminars te volgen zijn. Beursbezoekers zijn ook welkom bij de delegatie.                                                                                                        

Praktische info

Adres
Type Open voor iedereen
Extra informatie

Wil je meer informatie of je aanmelden als deelnemer?  Neem contact op met:

Ger Driesen, tel +31(6)15667217 e-mail: ger@anewspring.nl