Najaarsreeks ‘diversiteit van burn-out’ door VOCAP

Partneractiviteiten
24 09
Vocap Evenementen Burn Out Najaar 2019

Mensen die langdurig ziek zijn, noemen werkdruk en gebrek aan ondersteuning en erkenning als belangrijkste problemen, resulterend in fysieke klachten, afnemend concentratievermogen en stress (met symptomen als angst, slaapstoornissen en vermoeidheid).

Om dit tegen te gaan, is er een belangrijke rol weggelegd voor zowel leidinggevenden als HR. In een reeks seminaries biedt onze partnerorganisatie VOCAP tools en inzichten, zoals het in kaart brengen van risicofactoren en het uitwerken van een stressbeleid. 

VOCAP (Vereniging van Organisatie,- Consumenten en Arbeidspsychologie) richt zich tot psychologen en alle professionals die te maken hebben met de organisatorische en menselijke kant van de onderneming.

Praktische info

Locatie BluePoint (ALM)
Adres Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen
Kostprijs

https://www.eventbrite.be/e/tickets-de-diversiteit-van-burn-out-primaire-aspecten-69777802285

Type Open voor iedereen
Extra informatie

In dit eerste seminarie over primaire aspecten vertellen gastsprekers Annelies Brewaeys en Audrey Eertmans van Pulso over hun evidence based aanbod van diensten voor een geïntegreerd beleid rond welzijn op het werk, in de ruimste zin van het woord. Pulso Europe telt een 30-tal vaste medewerkers en kan ook rekenen op een netwerk van een 350-tal gespecialiseerde counselors en coaches in de Benelux en Frankrijk. Zij gaan dieper door op welzijn in de breedste zin van het woord. Zowel het wettelijk kader als de redenen waarom bedrijven rond welzijn werken, komen hier aan bod. Door modellen en principes aan te reiken, krijgen we meer houvast in hoe we evidence based ons welzijnsbeleid kunnen opbouwen.

Voor meer informatie over de volledige reeks en inschrijvingen zie het event door VOCAP.