icon-alerticon-arrowicon-checkicon-closeicon-facebookicon-flickrglueinfoicon-linkicon-linkedinicon-lockicon-menuicon-pencilicon-pinicon-searchnoun_42941_ccicon-slideshareicon-twittervovicon-youtube

Stressional intelligence: gebruik je innerlijke kracht en word zo je stress de baas

Partneractiviteiten
20 02
Stress

Stressbestendigheidstechnieken zijn technieken die iedereen kan aanleren en toepassen om op directe en intensieve manier autosuggestie toe te passen. Het doel: de eigen stressbestendigheid verhogen.

Je kan ze zelf ontdekken, op toevallige wijze en/of al doende, met vallen en opstaan. Stressbestendige managers, politici, topsporters … gebruiken deze technieken, al dan niet op bewuste wijze. Ze hebben een hoge stressionele intelligentie.

Deze vorm van intelligentie is, voor een geslaagd leven, minstens even belangrijk als het gekende IQ.

Aangeleerde hulpeloosheid wordt omgezet in een gevoel van zelfredzaamheid.

Wil je je al voorbereiden op de sessie? Dan kan je (voor jezelf) de vragenlijst rond Stressionele Intelligentie invullen.

De spreker voor deze avond is Dr. Jean-Luc Mommaerts, afgestudeerd in de algemene en arbeidsgeneeskunde én Master in Cognitive Science and Artificial Intelligence.

Hij is de bezieler van AURELIS (www.aurelis.org), acroniem voor Autosuggestie en RELaxatie voor Innerlijke Sterkte, een project dat tot doel heeft autosuggestie voor een zo breed mogelijk publiek en op zoveel mogelijk domeinen praktisch beschikbaar te stellen.

Meer weten of inschrijven? Surf naar de VOCAP website.

Partners

Praktische info

Locatie BluePoint Antwerpen (https://www.bluepoint.be/nl/antwerpen/)
Adres Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen
Belgium
Kostprijs € 80 euro voor VOV-leden
€ 120 euro voor niet leden

Gratis voor VOCAP-leden en studenten (studenten die een broodje wensen, betalen vooraf € 2,50)

€ 120,00 voor niet-leden
€ 80,00 voor leden BFP, PMC, VOV

Type Open voor iedereen