VOV - Book & Breakfast - De ondernemende organisatie - Bart Derre

VOV-Activiteiten VOV-Book&Breakfast
02 10
Ond Org

Om het hoofd boven water te houden in deze disruptieve tijden, dienen organisaties ‘entrepreneurial’ te zijn. In ‘entrepreneurial organizations’ wordt het individueel ondernemend gedrag van medewerkers gealigneerd met een ondernemende bedrijfscultuur. Organisaties zijn sociale levende systemen, waardoor de individuele medewerkers van cruciaal belang zijn. De hypothese dat betrokken medewerkers automatisch ondernemend gedrag vertonen, dient echter genuanceerd te worden. Dit boek pleit er dan ook voor het individueel ondernemend gedrag als belangrijk autonoom concept in te voegen in de bedrijfsstrategie.

De ondernemende organisatie reikt ontwerpstrategieën aan die zowel het effectief individueel ondernemend gedrag van de medewerkers stimuleren als het ontwerpen van een ondernemende bedrijfscultuur ondersteunen. 

Bart Derre is director van The BEE Ltd en heeft meer dan 20 jaar ervaring als manager en zelfstandig managementadviseur.

Schrijf je ook in voor de VOV-pitstop XL "Leren, sleutel tot groei van individu en organisatie"

Partners

Programma

dinsdag 2 oktober 2018

08:00 - 08:30 Onthaal met koffie en versnapering
08:30 - 09:40 Boekvoorstelling

Praktische info

Locatie Kasteelhoeve Wange (http://www.kasteelhoevewange.be/)
Adres Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)
België
Kostprijs € gratis voor VOV-leden
€ 30 voor niet leden

Leden van PMClub en VOCAP betalen 15€ (gelieve voor inschrijving te mailen naar marjolijn.callaerts@vov.be).  Bij inschrijving rekenen we natuurlijk op jullie aanwezigheid. 

Kan je er toch niet bij zijn, graag een seintje vóór donderdag 27 september (12u). Annuleer je later, dan ben je (als niet-lid en lid) het bedrag van €30 verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen.

Type Open voor iedereen

Coördinatoren