VOV-Book & Breakfast oktober 'Leidinggeven als het moeilijk is' door Silvia Prins

VOV-Activiteiten VOV-Book&Breakfast
29 10
Silviaprins

'Leidinggeven als het moeilijk is' biedt een coherent kader om de complexiteit van conflictsituaties te onderkennen. Begrijp hoe het komt dat conflicten zo hardnekkig zijn en iedereen mee dreigen te zuigen. Krijg zicht op de manier waarop groepen zich gedragen bij oplopende spanning. Ontdek het brede gamma van groepsconflicten: van het dagelijks omgaan met milde spanningen en disfunctionele varianten van groepsgedrag tot destructieve dynamieken en geëscaleerde conflicten die van samenwerking een slagveld maken.

De inzichten uit het boek ondersteunen je om samen met je team moedige gesprekken te voeren, de verbinding te herstellen en conflictvaardiger te worden. Je krijgt als leidinggevende een stevige basis om je (zelf)kennis te vergroten en bewuster met conflicten aan de slag te gaan. Gaandeweg zal je merken dat in conflicten een groot potentieel schuilgaat voor verandering. Zo kan het conflict tot verbinding leiden, eerder dan vernietiging.

SILVIA PRINS is als psychologe, coach en bemiddelaar in arbeidsrelaties gefascineerd door groepsdynamiek en conflicten. Ze werkt graag op het scherp van de snede in organisaties, bij vastgelopen samenwerking en conflicten. Via opleiding, conflicthanteringstrajecten en persoonlijke coaching ondersteunt ze leidinggevenden en professionals om samenwerkingsconflicten aan te pakken en moedige gesprekken te voeren.

Tijdens deze Book&Breakfast zal Silvia Prins haar boek aan de VOV-ers presenteren. Deelnemers krijgen het boek opgestuurd. 

Kun je zolang niet wachten? Je kunt het boek bestellen via de webshop van PelckmansDe promocode VOVLEIDINGGEVEN geeft recht op 10% korting en gratis verzending!

Partners

Programma

donderdag 29 oktober 2020

08:30 - 09:30 Book & Breakfast

Praktische info

Locatie Online
Adres Online

Kostprijs

€ Gratis voor VOV-leden

€ 30 voor niet leden: stuur een mailtje (met facturatiegegevens) naar info@vov.be en we maken je inschrijving in orde.

Al onze prijzen zijn excl. btw.

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Dit event gaat online door via Zoom. Binnenkort meer praktische informatie. 

Coördinatoren