VOV Lunch & Learn - De kleren van de leider - Jesse Segers & Koen Marichal

VOV-Activiteiten VOV-Lunch & Learn
05 12
21185 1

Je bent pas leider als anderen jou zo zien. Dat staat los van een leidinggevende functie hebben of macht uitoefenen. Leiderschap heeft geen functieomschrijving. Tezelfdertijd is het een persoonlijke keuze, leiderschap begint met ervoor te kiezen. Naarmate meer mensen die keuze maken ontstaan teams, organisaties en samenlevingen met meer leiderschap. 

De auteurs brengen getuigenissen van leiders die betekenisvol zijn voor hun organisatie. Ze combineren die met de actuele stand van zaken in wetenschappelijk leiderschapsonderzoek en komen tot 19 inzichtenDe kleren van de leider zet aan tot reflectie, gesprek en keuzes, en inspireert zo tot actie voor meer leiderschap.

Jesse Segers is vice-decaan onderwijs en professor leiderschap en organisatiegedrag aan Antwerp Management School. Hij is tevens visiting professor aan verschillende buitenlandse onderwijsinstellingen.

Samen met Koen Marichal leidt hij The Future Leadership Initiative van Antwerp Management School, dat leiderschap van mensen en organisaties onderzoekt en ontwikkelt.

Nadien kan je ook deelnemen aan de VOV-pitstop ism. AMS! Klik hier om je in te schrijven voor de Pitstop.

Partners

Programma

dinsdag 5 december 2017

11:45 - 12:00 Onthaal
12:00 - 12:30 Lunch
12:30 - 13:20 Boekvoorstelling

Praktische info

Locatie Antwerp Management School / Universiteit van Antwerpen (Klooster van de Grauwzusters) (https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/catering-en-congreszalen/congreszalen/klooster-van-de-grauwzusters/)
Adres Lange Sint-Annastraat 7
2000 Antwerpen
Kostprijs € Gratis voor VOV-leden
€ 30 voor niet leden

Leden van PMClub en VOCAP betalen 15€ (gelieve voor inschrijving te mailen naar marjolijn.callaerts@vov.be).

Bij inschrijving rekenen we natuurlijk op jullie aanwezigheid. Kan u er toch niet bij zijn, graag een seintje voor 1/12 (12u). Annuleert u later, dan bent u (als niet-lid en lid) het bedrag van €30 verschuldigd of u kan zich laten vervangen.

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek.

AMS is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op wandelafstand van het Centraal Station. Komt u toch met de wagen, hou dan rekening met "de knip". Er zijn publieke parkings in de buurt van AMS (Sint-Jacob & Astridplein).

Coördinatoren