VOV-Pitstop September 2021: Leiderschap

VOV-Activiteiten VOV-Pitstops
09 09
Vovpitstops

De eerste spreker voor september is alvast binnen: 

  • Inge Beckers van Victaulic zal een interne, internationale case brengen over het coachen van leiders. Zij zal het hebben over de nood aan coaching, de terughoudende positie van het management en de doorgedreven missie om coachingstrajecten op te zetten. Vanuit een bottom-up-strategie hebben ze het intense Leadership Academy & Leadership Essential Traject opgebouwd. Vanwege covid-19 moesten ook zij noodgedwongen hun trajecten omgooien naar een online omgeving. Lukt dit voor leiders en hoe kijken zij naar coaching? Ten slotte reflecteert Inge op het verschil tussen de online & offline trajecten en haar ervaringen hierbij. 

Partners

Praktische info

Adres
Kostprijs

Kostprijs:

  • Gratis voor VOV-leden
  • € 250 excl. BTW voor niet-leden: stuur een mailtje (met facturatiegegevens) naar info@vov.be en we maken je inschrijving in orde.
  • Leden van PMClub en VOCAP betalen € 125 excl. BTW (gelieve voor inschrijving te mailen naar info@vov.be). 

Bij inschrijving rekenen we natuurlijk op je aanwezigheid. Kan je er toch niet bij zijn, graag een seintje vóór maandag 6 september (12u).

Annuleer je later, dan ben je (als niet-lid en lid) het bedrag van €250 verschuldigd.

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Wenst je je in te schrijven als niet-VOV-lid, stuur dan gerust een mailtje naar info@vov.be. Dan zorgen wij voor jouw inschrijving.

Coördinatoren