Work Wise Lead Wise

Partneractiviteiten
22 10
Wwlw Cover

Je ervaart het vermoedelijk ook in jouw bedrijf: de nood aan meer autonomie, de vraag naar een andere invulling van leiderschap, meer aandacht voor zingeving in het werk, de vraag naar werkbaar werk en wendbaar organiseren, de wil om talentgericht te organiseren en in te zetten op persoonlijke ontwikkeling?

Vanuit één van deze noden ben je vermoedelijk zelf of is je organisatie aan de slag met het thema team- of organisatieontwikkeling en -ontwerp. En ben je er nog niet mee begonnen dan ben je alvast benieuwd of zoekende hoe je hiermee aan de slag kan.

Zie je echter door de bomen het bos nog? 'Gedeeld leiderschap', 'zelfsturende teams', 'innovatieve arbeidsorganisatie', 'agile' werken, 'theory U', werken volgens 'sociocratie 3.0', werken in 'tribes', etc. Nieuwe invalshoeken op vlak van organisatieontwikkeling verschijnen bijna dagelijks.

Het congres Work-Wise-Lead-Wise wil een handje helpen en laat je op één dag kennismaken met deze boeiende thema’s.

Meer lezen of Inschrijven?

De authentieke voetbalcoach Roberto Martinez voert de keynote lijst aan. De gepassioneerde Edwin Van Vlierbeghe en het creatieve Inspinazie maken hem compleet. In boeiende ontdek-, leer- en beleef- sessies maakt u kennis met organisaties die bewust ruimte creëren voor persoonlijke ontplooiing en talentontwikkeling; STASAZ DeltaYoolsSweet MustardHuman Reef, BoerenbondWorkitects en de organisatoren.

Work-Wise-Lead-Wise is ambitieus en wil een jaarlijks ontmoetingsmoment worden voor iedereen die actief is in of op zoek is naar inspiratie in organisatieontwikkeling en -ontwerp. We leggen hierbij niet de klemtoon op de béste methodologieën of inzichten. We zoeken de meerwaarde in diverse benaderingen, we leren van ervaring in diverse sectoren waar de aanpak wérkt.

Praktische info

Locatie Zwijnaarde
Adres 3Square
Rijvisschestraat 124
9052 Zwijnaarde
Kostprijs

Als VOV-lid kan je deelnemen voor 250 euro in plaats van 300 euro. Vraag hier de kortingscode op.

Prijzen zijn excl. BTW

Type Open voor iedereen
Extra informatie